Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Perusbodeja

 Ensin löytyi ihania kankaita netti täynnä, sitten "tilaa"-nappi nettikaupoista ja sitten ajatus vauvanvaatteiden ompelemisesta. Toki olin ommellut jo aiemminkin, nuorempana paljonkin ja nyt aikuisemmalla iällä lähinnä housun lahkeiden ja verhojen käänteitä... Siitä se ajatus sitten lähti, ja otin kaavat pikkuässän kaapissa olevasta kaupan bodysta ja aloin surauttelemaan! Olin kyllä tyytyväinen! Haaraosan nepit ovat sekalaista sakkia, aluksi en omistanut mitään pihtejä, joten käytin Prymin ommeltavia neppareita (ne ovat muuten tosi kivoja, jos haluaa resorikanttaukseen nepit, jotka ei näy päällepäin!), sen jälkeen hankin KAM-neppipihdit ja käytin niitä (tosi kivoja, paljon värejä, mutta omaan makuuni tulee hieman paksu neppisysteemi ainakin tuonne haaraosaan) ja lopuksi hankiin ihan lastenvaatteiden tekoa varten Prymin nepparipihdit. :)

Apinapuutrikoo Royal-tuotteelta, neppilistabodyn kaavana oma kaava


Tämä tähtibody oli ihan ensimmäinen itse tekemäni body! Kangas on Myllymuksuilta, kaava on oma. Tässä on käyttetty niitä ommeltavia neppejä ja hyvin kestivät käytössä (tämä body on siis jo päässyt lepäämään kaapin perälle, koska on kokoa 62 cm)!
Tähän bodyyn olen jo käyttänyt jopa ihan oikeaa kaavaa! :) Kaava ottobren raglanbody OB 6/2012. Trikoo kätköistäni ja resori Keskisen kyläkaupasta. Hirmuisen tyytyväinen olin, kun sain nuo raidat kohdilleen!

2 kommenttia:

  1. Onpas hienoja bodyja ja täytyy sanoa, että tuon tilaa-painikkeen minäkin löysin, mutta samalla löysin myös ihanan harrastuksen itselleni.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis! Harrastushan tästä itsellekin sitten tuli, monet illat tuppaa kulumaan ompelusopessa... Ja minusta on ihanaa, että kun inspiraatio iskee, ei ensimmäisenä tarvitse olla ostamassa kangasta, vaan että sitä on perustarpeet varastossa. Nytpä ne alkaa itsellä olemaan ja kovasti ajattelenkin itselleni ostokieltoa kankaiden suhteen maaliskuulle...

    VastaaPoista