Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

perjantai 7. helmikuuta 2014

Sisustusta vaihteeksi

Olen pitkästä aikaa ommellut muutakin kuin vaatetta ja tutustellut myös peruspuuvillan ompelutuntua. Voi miten virkistävää!

PaaPiin Anniina Isokankaan suunnittelemat kuosit sopivat meille kuin nenä päähän. Nukkuvat pöllöt-kuosista sain vision pinnasängyn päiväpeitteestä. Koska meillä yritetään välillä käyttää muitakin värejä, kuin pinkkiä tytöllä, halusin peitteeseen sekä vaaleanpunaisen että turkoosin puolen. Nämä värit sopivat myös ihanasti yhteen! Kun tyttöni näki kankaan, hän heittäytyi sen päälle lepäilemään unilelunsa kainalossa! Tyytyväisyys päiväpeiton käyttäjältä on siis taattu! PaaPiin pöllö-pehmolelu onkin meillä tytön jokaöinen unikaveri -sattumusten seurauksena se on nimetty Babaksi.Päiväpeiton sisällä on minun vanhan pinnasängyn peite. Pöllöpuuvillat PaaPiiltä

Samaisen suunnittelijan kankaita päätyi meillä myös olohuoneeseen. Uusi sohva kaipasi väripilkukseen ripausta violettia/luumua, ja olin jo katsellut Omenatarha-kuosia aiemmin. Vanhat muhkuiset puuvillapäällysteiset tyynyt muuntuivat sisätyynyiksi näille trikoisille tyynynpäällisille. 

Tyynynpäällisten Omenatarhajersey PaaPiin ja Pehemiän yhteistyötä, omani tilasin Pehemiältä

Sohvaa on pakko vähän kehaista! Tapio Anttilan suunnittelema ON-vuodesohva on täydellinen meidän tarkoitukseen. Meillä sohvassa on pähkinästä puuosat, vaaleat selkätyynyt Marimekon pirputparput-kuosia ja muut tekstiiliosat tuollaista keskiharmaata. Ja tämän sohvan jujuhan on siinä, että yläosa sohvasta nousee omaksi sängykseen ilman mekanismeja. Lisäksi petarit, peitot ja tyynyt ovat sohvatyynyjen täytteinä valmiina.

1-vuotisarvonnassa on vielä aikaa osallistua tämän kuun loppuun saakka! Arvonta löytyy täältä!

2 kommenttia:

  1. Tuo omenatarha on aivan ihanaa ja sopii hyvin sisustukseen. Aivan kuten pöllötkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään kyllä itsekin ja ainakin nyt kuukauden käytön jälkeen trikootyynyt ovat pysyneet täysin moitteettomassa kunnossa, vaikka kvassa kulutuksessa ovatkin. :)

      Poista