Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Pipo pikkuiselle ja arvonnan voittaja!

Halusin yrittää hyvän, korviasuojaavan pipon tekemistä syksyllä. Omalla kaavalla tein fleecevuorellisen pipon aaltoneuloksesta, tupsulla varustettuna tietenkin! Tuulisuojatkin tein otsalle ja korville  PUL-kankaasta, ja leuan alle nepparilla kiinnityksen. Tästä tuli niin hyvä, että tämä pipo onkin ollut kovassa käytössä meillä tosiaan syksystä asti. Väriensä puolesta on sopinut hienosti mudanharmaaseen välikausihaalariin ja vaaleanpunaiseen talvihaalariin.Pipon aaltokangas Pehemiän ja Majapuun yhteistuotos, vuorin fleece, pul-kangas ja tupsun langat vanhoja varastojani.Blogini 2 vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja 1-vuotisarvontaan osallistumisaika on päättynyt. Sain hurjasti uusia lukijoita, kiitos teille ja toivottavasti saatte inspiraatiota blogistani! Sain myös paljon haasteita toteutettavaksi tälle vuodelle, kiitos niistä! 

Blogiarvonnan järjestin perinteisellä lapputyylillä. Ja aaltopipo pääsi arvokkaaseen toimeen lipukekippona ja tyttäreni ylensin viralliseksi arpojaksi. 

Arvonnan voittajaksi ja kestovaippakaupan aplikointipaketin uudeksi omistajaksi valikoitui Tee Koo! Onnea!

Tee Koon ompeluhaaste onkin jännittävä, voiton kunniaksi voisin tämän haasteen toteuttaa ensimmäisenä! "Hankkia joku todella ruma vaate ja muokata siitä joko tuunaten tai kokonaan uutta luoden kaunista :)" 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti