Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Juhlavaa joustocollegesta -ja 1-vuotisarvonta!

Olkoon tämä nyt blogini 1-vuotispostaus. Sen kunniaksi tein jotain kotivaatetta juhlallisempaa. 

Saimme kutsun talvihäihin, ja sain siitä hyvän syyn kokeilla uusimman SK:n Coco Chanel-jakun kaavaa. Olen tällaisesta haaveillut jo pitkään! Materiaaliksi valitsin joustocollegen enkä tehnyt trikoolle tarkoitettuun kaavaan mitään muutoksia. 


Kaavana siis Chanel-tyylinen trikoojakku Suuri Käsityö 1/14-numerosta. Materiaalina Kestovaippakaupan musta ja valkoinen joustocollege. Napit Keskiseltä. Mekko on Marimekon.
Ja sitten se viime postauksessa lupaamani synttäriyllätys. Tietysti synttäreiden kunniaksi järjestetään arvonta! Arpoja on mahdollisuus saada 2 / henkilö. Jokainen lukijani saa arvan, (ja lukijaksi voi tietysti liittyä arvonnan aikana), ja toisen arvan saa antamalla ompeluhaasteen minulle kommentoimalla tähän postaukseen.  Arvonta-aikaa on 28.2.2014 saakka. Haasteita pyrin toteuttamaan kuluvan blogivuoden aikana. :)Ja palkinto, se on Kestovaippakaupan tarjoama tilkkupaketti! Tilkut sopivat erinomaisesti aplikointiin, ja osasta saa ainakin osaa vaatteeseen (multiraidoista saa ainakin lapselle neliöpipon). 

Onnea arvontaan! :)

11 kommenttia:

 1. Haaveilen tuosta samasta jakusta! Pakko ehkä tehdä, kun näyttää sinulla noin upealta. Heitän vaikka tällaisen haasteen: valitse jokin sinulle vieraampi väri ja ompele siitä mukava vaate jollakin pikantilla yksityiskohdalla, josta tuttavasi tietävät heti, että vaate on itse tekemäsi... Ja arvontaan mukaan siis kahdella :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno jakku, sopii sinulle hyvin! Yhdellä arvalla mukana, haasteena tehdä itselle vaate uudesta materiaalista (ainakin osa ;) ).

  VastaaPoista
 3. Yhdellä mukana :)
  Tyylikäs jakku sekä kokonaisuus!

  VastaaPoista
 4. Mukava idea tuo jakku joustavasta materiaalista...
  Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 5. Hävisiköhän minun ensimmäinen kommentti bittiavaruuteen....Mutta sitä olin sanomassa, että on hauska idea tehdä Chanel-jakku joustokollarista. Mukana arvonnassa kahdella arvalla ja haastan sinut tilkkuhommiin!

  VastaaPoista
 6. 2 arpalippulappusta tänne ^_^ Haasteena tehdä rokkaavat lastenvaatteet ja mikäs jottei mätsäävä asukokonaisuus itsellekin ;)
  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Wow, upea jakku! Hmm... Olisi kiinnostvaa, jos tekisit jonkin ompelutyön vanhoista materiaaleista kuten vanhoista vaatteista ja/tai verhon kankaasta. Niistä voisi saada esimerkiksi kivan mekon! :)

  2 arpaa. jelena,nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Ompeluhaaste: Hankkia joku todella ruma vaate ja muokata siitä joko tuunaten tai kokonaan uutta luoden kaunista :)
  Kahdella mukana. teekoo81(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Arvontaan mukaan ja haasteeksi tehdä semmoinen lattiatyyny, jossa olisi kiva itte tai lasten istuskella :)

  VastaaPoista
 10. Kahdella mukana.
  Haasteeksi tehdä lastenvaatekankaasta jotakin aikuiselle, vaate tai asuste.

  isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Liityin lukijaksi, vahingossa löysin blogisi ja hyvältä näyttää! :)

  Haasteeksi heittäisin seuraavan: kaapin kätköistä tulisi etsiä se hankintahetkellä niiin kivalta näyttänyt kangas, joka ei sitten oikein loppujen lopuksi sytyttänytkään, ja tehdä siitä jotain mieluista, itselle, lapselle, kaverille tai vaikka kotiin! (Uskoisin että kaikilla ompelevaisilla on ainakin yksi tällainen marinoitu kangas jossakin... ;) )

  Ja siis kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista