Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

maanantai 6. toukokuuta 2013

Hiat ja housunpuntit lyhenee







Onpas kulunut pitkä aika edellisestä blogipäivityksestä! Ompelukone ja saumuri ovat kyllä laulaneet, mutta valmistuneet tuotokset eivät ole vielä päivitettävissä, koska ovat lahjuksia ja juhlataminetta. Mutta eilen aloitin (jatkoin) perusvaateprojektiani. Haluaisin tehdä vain ompeluksia, joissa on "jotain erikoista", haastetta, jollaista en ole vielä kokeillut. Mutta vaatekaapissa on pikkuneidillä ammottava aukko kesän kohdalla, joten sinne sitä perusvaatetta on tehtävä. Shortsien kaava oli onneksi jo valmiina piirrettynä, siihen piti tehdä vain pieniä muutkosia ja paidan kaavaan etsin vain uuden hihan. Kankaat ovat muhineet kaapissa jo jonkin aikaa, ne ovat sellaisia kankaita, jotka halusin säästää Ihan Oikeaan Inspiraatioon. :) Kanttasin paidan kaula-aukon ja hiansuut saalla raitajerseyllä, kuin mistä hiatkin ovat ja tykkään tuosta hauskasta efektistä, kun nurjalla puolella kanttaus onkin valkoinen!

Paidan jersey- ja interlocktrikoot Noshin tämän kevään kankaita, tilattu Royal-tuotteelta,
kaavan pohjana tuttu Mint (josta edelliset panda ja sweet days-paidat), hiaksi vaihdettu Piparminttu-bodyn hiha (sama kaava, kuin kietaisumallisessa mekkobodyssa)

Paidalle kaveriksi bubble stripes-shortsit Ottobre 3/11, näissä muutoksena resorivyötärö.
Raitakangas edelleen Noshin trikoota, raitaresori ihanan napakkaa Kestovaippakaupasta, pienet rusetit paikallisesta askartelukaupasta 



Paita on vielä niin pitkä, että sitä voi oikeastaan varmasti pitää body-tyyppisestikin. Näkyisipä sitten tuo ihana resori!



Vaikka nämä nyt olivatkin ihan perussurautuksia, niin lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen! Ihanan raikas setti ja helposti ovat osat yhdistettävissä muihinkin vaatteisiin. Tänään olikin ihanan kesäinen päivä jo, joten eiköhän nämä kesävaatteet käyttöön pääse. Jos ei Suomessa, niin sitten etelänlomalla...! :)

8 kommenttia:

  1. Ihania. Mulla on kans tuo raitajersey seuraavana työnalla. Kesätoppia tytölle meinasin. Se on ihanan joustava ja pehmeä kangas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo raitatrikoo on kyllä kieltämättä aivan mahtavan pehmeää! Sopii varmasti monenlaiseen kesäompeluun. :)

      Poista
  2. Suloinen setti! Kivat lahjerusetit. Minullakin tuota raitatrikkota on shortsien verran, ajattelin yhdistää merenneitoihin. Norsut olis kyllä söpöjä. :)

    VastaaPoista
  3. Söpöäkin söpömpi setti! Ihanat nuo pikkuruiset rusetit housuissa :o)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanat värit. Minä arvostan perussurautuksia, sillä olen huomannut, että perusvaatteita tulee kuitenkin käytettyä eniten. Kanttaukset ovat onnistuneet hienosti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palasin vielä sanomaan, että shortsien kaava on kyllä mainio!

      Poista
  5. Onpa kiva blogi sulla.. ekaa kertaa tänne löysin jostain. Ja ihanat norsuvaatteet ja shortsit! :)

    VastaaPoista
  6. En tiä häviskö mun kommentti taivaan tuuliin vai mitä kävi.. mutta tässä uusinta. Eli ihana blogi sulla! LÖysin tänne ekaa kertaa jotain kautta. Kauniit norsupaidat ja shortsit! :)

    VastaaPoista