Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Oh those sweet days!

Olen kunnostautunut kankaiden osalta ennakointiin, ja tutustunut nettikaupoissa myös tuleviin uutuuksiin. Nämä tällaiset kankaathan eivät ole sillä hetkellä yleensä vielä tilattavissa, vaan niitä voi vasta ihastella ja yrittää olla nopea, kun kangas tulee tilaukseen. Tämä kangas oli (taas) yksi niistä, joita ihastelin jo ennen kuin sitä pystyi tilaamaan. Kangas on Sari Ahokaisen Lillestoffille suunnittelemaa Sweet days- trikoota. Ja mitä laatua! Laatuahan kun ei etukäteen kankaista netissä "näe", mutta tämä on aivan ihanaa trikoota! 

Tilasin Sweet daysiä hieman kitsaasti, niinpä siitä ei enää paljon jäänyt jäljelle tämän paidan tekemisen jälkeen. Mutta onpa ainakin nyt tämä ihana pikkuinen paita! Oranssi resori sopii mielestäni tähän kivasti, vähän tekee raameja kankaalle, jossa tapahtuu paljon.

Kaavana ottobre 1/11 Mint ilman muutoksia. Hyvä kaava, jää meillä käyttöön!
Sweet days- trikoo Selialta, resori Keskiseltä

Kaula-aukossa takana kaavan mukaisesti nepparikiinnitys pukemista helpottamaan.

6 kommenttia:

 1. Ihana paita ja tuo kangas on niin herkku!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Pirteät vaatteet tulevat helposti näin keväällä käyttöön, kun herään "talviunestani". :)

   Poista
 3. Mun on varmaan pakko ostaa tätä vielä pala. Niin ihana herkkukuosi tämä on ja oranssit kantit ovat hyvä valinta. Tykkään!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siitä vaan ostamaan! Itsekin vähän mietin, josko jotain tästä vielä tekisi, ja pitäisikö tilata lisää. Toisaalta on kiva, kun ei ole montaa vaatetta samasta kuosista, mutta... Hamsteri nostaa taas päätään. :) Oranssi sattui olemaan varastoissani saman sävynä, kuin sweet daysin sateenkaaren oranssi, ei paljon tarvinnut värikarttaa tämän resorivalinnan kanssa! :)

   Poista