Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Vihdoinkin niitä pandoja!

Kävin Seinäjoella muksuexpossa, ja sain käsiini Viljamin puodin ihanaa panda-trikoota. Tätä kun pääsin messuilla hypistelemään, en voinut olla ostamatta itselleni palasta! Tämä on niin pehmeää, että halusin jotain itsellenikin. Niinpä meille valmistui samisteluvaatteet, minulle ja neidille. Itselleni tein ostetun tanktopin mallilla topin ja neidille hyväksi todetulla OB:n mint-kaavalla pitkähiainen t-paita. Näitä perusvaatteita tulee nyt tehtyä, kun meillä ei ole juurikaan neidille vaatteita ensi kesäksi (nyt alkaa loppumaan ne raskausaikana hankitut ja vauvalahjana saadut vaatteet). Ja vaikka perusvaatteita tullee nyt useampi postaus, niin nämä kuosit ovat niin ihania, että ansaitsevat mielestäni oman osionsa blogiini!Lapsen paidassa kaavana OB 1/11 Mint. Kaula-aukon takaneppi siirretty olalle nepeiksi.
Pandatrikoo Viljamin puodista ja ruohonvihreä resori kestovaippakaupasta

Yhteiskuvassa oma tanktoppini ja neidin paita. Piti rytätä omaani, koska se on jo ollut käytössä, eikä ollut ollenkaan enää niin nätti ja sileä kuin tuo tyttäreni oma.
Kyllä sopii pandat aikuisellekin!2 kommenttia:

  1. Onpas ihanat paidat teille molemmille! Täytyy sanoa, että tämä on yksi minun lemppari kuoseista ja kankaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo kangas on kyllä niin ihanaa laadultaan ja kuosiltaan, että molempien paidat on olleet jo käytössä ja on kyllä varmasti itselleni kesän suosikkitoppi!

      Poista