Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

maanantai 20. toukokuuta 2013

Reissutoppi

Tämän topin olen halunnut tehdä jo siitä saakka, kun tein bambipaidan itselleni. Topin kaava on samassa burda 2/13- lehdessä. Kankaaksi halusin raitakankaan, jotta erikoinen kaulus erottuu. Toppi oli helppokaava, ja helpostihan tuon tekeminen sujui! Itselläni on tuo kyseinen burdan lehti ruotsinkielisenä, ja sen verran oli jossain kohtaa ompelutermit toisella kotimaisella hukassa, että lunttasin ohjetta englanninkielisestä ohjeesta. Pieniä muokkauksia tein istuvuuden vuoksi, mutta ulkonäöllisesti tämä vastaa täysin burdan kuvaa. 

Lisää kuvateksti


Topin kaava siis burda 2/13
Kangas on kestovaippakaupan raitatrikoota - aivan ihanan pehmoista ja joustavaa

Kuvaaminen ei oikein meinannut onnistua. Maanantaiaamun look johti kuvankäsittelyvaiheessa pään rajaamiseen kuvan ulkopuolelle ja sadepäivä sen, että jouduin vaalentamaan kuvia jälkikäteen. Pahoittelut! Tarkkanäköiset huomaavat, että kuvaan kyllä järkkärillä, joku saattaakin nyt ääneen ajatella, että kannattaisi ehkä opetella myös käyttämään sitä... :)
Niin, jaa että mikä tästä tekee reissutopin? Se, että tämä toppi  ja monen monta muutakin tekemääni vaatetta pääsevät aivan piakkoin etelän lämpöön! 

1 kommentti:

  1. Ihanaa reissua sekä sinulle, että upealle topille. Tuo kaula-aukko on kyllä mahtava!

    VastaaPoista