Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

tiistai 9. heinäkuuta 2013

SIrpula ja Myrpylä

Kuten edellisessä postauksessa manitsin, on kankaita tullut tässä hankittua. Majapuulta hankiin edellisen hupparin lisäksi paria muutakin kangasta, yllättävää eikö totta? Aina, kun olen tilaamassa kangaskaupasta jotain, en voi olla kurkkaamatta koko kangasvalikoimaa. Tottapuhuen en edes mieti, että säästäisin posteissa tilaamalla enemmän kerrallaan, vaan itseäni, etten vaan jäisi paitsi jostain ihanuudesta... Säästöstä tuskin voi enää näillä ostomäärillä puhua. :) No, joka tapauksessa, Siiri ja Myyry-kangas oli mennä sivusuun, koska se oli ilmestynyt myyntiin Majapuulle ja PaaPiille meidän ulkomaanmatkan aikana. Onneksi tätä kuitenkin oli jäljellä meille asti! Tietysti halusin tehdä tästä ensimmäisenä tytölleni mekon. Meillä on opittu kävelemään, ja sehän on äidillekin mieluista, koska nyt mekkojen käytössäkin on jotain järkeä! :)

Näin jo alkuvuodesta Äitee risain-blogissa hienon ilmaiskaavalla tehdyn painijanselkä-tyyppisen mekon. Kaavat ja ohjeet löytyvät täältä. Tähän kankaaseen tuo kaava istui kivasti, se tuo vähän erikoisuutta, mutta pitää kuitenkin kuvion pääosassa mekossa. Sain myöskin Nappinjan verkkokaupasta siksak-joustokanttia pätkän, ja voi onnea, kun sen väri täsmäsi Siirimyyryyn täydellisesti! Lisäsin vielä herkän pitsin mekon helmaan, koska tavallinen käänne tuntui tylsältä. :)

Kangas Siiri ja Myyry (mimosa-väri), Paapiin ja Majapuun yhteistyötä, joustokantti Nappinjalta, pitsi Tuurin Keskiseltä. Kaavana ilmaiskaava.

Tässä vielä yksityiskohdista lisäkuvat. Pitsi ja joustokantti sopivat molemmat tähän mielestäni hyvin. Ei tullutkaan liikaa kaikkea, vaikka kaikkea kivaa pitikin laittaa samaan mekkoon. :)


Nyt on ompeluvimma päällä, joten katsotaanpa saanko jo huomenna jotain uutta aikaan! 

6 kommenttia:

 1. Tuo on kiva malli, itsekin olen tehnyt pikku tytölleni mekkosen samaisella kaavalla :)

  Kivan näköinen mekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on kyllä kieltämättä tuossa mekossa tosi kiva ja sopii monen ikäiselle tytölle. :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tuon joustokantin kokeileminen kiinnostaisi minuakin....ihanaa, että joku muukin tunnustaa hankkivansa kankaita muuta kuin tarpeeseen. Siiri ja Myyry on kyllä onnistunut kuosi, kun näyttää hyvältämekkona tai paitana. Ihana mekko ja kiva selkämys <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäys, helman pitsi on ihana <3

   Poista
  2. Kannattaa kyllä koittaa joustokanttia! Kokeilin juurikin tuonne seuraavaan Kalastajatunikaan helman rypytystä Foella, ja sillähän onnistui sekin!

   Poista