Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

lauantai 14. syyskuuta 2013

Viljamin puodin SavawayKun nyt bloggaamisen makuun pääsen, niin saman tien laitan uusimman, eilisen, savawayn tuotoksen. Tämänkertainen Savis ei ollut ihan perinteisimmästä päästä, vaan se alkoi, kun Viljamin puoti järjesti hyväntekeväisyyskampanjan Lastenklinikan eräälle osastolle haastamalla fb-ryhmämme tekemään pehmoleluja lahjoitettaviksi lapsille. Tempauksen jatkoksi meidän haastettiin tutustumaan hesalaiseen ompeluystävään. Hesalainen sai kaverikseen 2 ulkohesalaista, kävi etsimässä Helsingin keskustasta pehmoleluja jakaneen pandan, halasi sitä ja sai viemisikseen 3 pakettia. Paketeissa oli kangasta hesalaiselle ja hänen kahdelle ulkohesalaiselle kaverilleen. Omasta paketistani paljastui pätkä Viljamin puodin vihreää puudelitrikoota. Pelkkä oma ideointi ei myöskään riittänyt, vaan Panda olikin muodostanut meistä 3 hengen ryhmäläisiä, ja tehtävänämme oli tutustua toisiimme ja löytää jokin yhteinen tekijä ja sisällyttää se ompelutyöhön.

Meidän ryhmämme "Rinsessojen räätälit hp" yhteinen tekijä löytyi lapsista, jotka meillä olivat kaikilla tyttöjä. Ja meidänpä rinsessoilla onkin taikasauvat, joilla he toivovat räätäleiltään mitä erikoisempia pukineita! :)

Näillä eväillä lähdin liikkeelle. Melko perusjuttua päätin tehdä, hoidossa tarvitaan käytännöllisiä vaatteita!

Tällainen mekko tästä tuli. Puudelitrikoo on siis Viljamin Puodista, vaalenapuna-valkoinen raitatrikoo Majapuun yllätyspussista ja valkoinen resori EK:sta. Liivarin reunassa on pitsikuminauha Keskiseltä. Tämä kuva on otettu heti tunikan valmistuttua tabletilla, siksipä se ei oikein näytä tunikaa edukseen.

Lisää kuvateksti
Onneksi taikasauva / prisessan valtikka oli mieleinen. :) Täytin puikulan askarteluvanulla, päädyssä on puudeli- ja raitatrikoosuikaleita.


Tykkään itse tästä paidasta valmiina. Puudelitrikoo on mukavan ohutta ja laskeutuvaa, sopii siis hyvin tällaiseen pussihelmaiseen mekkoon. Ja tästä saviksesta tuli hyvä mieli, kun oli hyväntekeväisyyttäkin taustalla. :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana setti ja sopii pienelle taaperolle upeasti. Tämä oli huippu savaway!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella hyvä Savaway! Ja kiitos, tykkään itsekin, että sopii pikkutaaperolle kivasti. :)

      Poista