Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Joustocollegea

Yleensä, kun ompelen, en millään ehdi bloggaamaan ompelustani heti. Mietin tekstejä ja ilmettä liian pitkään, ja lopulta vaate onkin jo pesussa, käytössä ja aina likaisena. Kaikki työt eivät toki ehkä edes ole esittelyn arvoisia. :) Mutta nyt tein sellaisen paidan itselleni, että halusin blogata sen heti. Keskiviikot ovat minulla vapaat, joten pääsin hetkeksi ottamaan kuvia ja koneelle niitä muokkaamaan. 

Hain viime viikolla Kestovaippakaupasta kassillisen tarvikkeita ompeluja varten, joista suurimpana hankintana oli joustocollege. Olen ennenkin tehnyt tästä jakuncollegehousut ja pöllöpaidan, ja pipon, shortsit ja isälle housut. Olen aivan rakastunut tähän materiaaliin! Luonnollisesti siis halusin siitä itselleni paidan kylmeneviin päiviin. 


Kaava on pari postausta takaperin tutuksi tullut Linnel Handmaden Make it work-kaava. Tein vielä pieniä muutoksia olkasaumaan ja hihan pyöriölle, lisäksi kaavoitin ihan itse tuollaisen kauluksen. Kaulus on edestä huivimaisesti ristissä ja takaa pystyssä. Paitakaava on nyt täydellinen!
 Aika paljon parempia kuvia tulisi varmaan, jos ei aina ottaisi itselaukaisimella, mutta kun pitää saada tehtyä nyt ja heti, niin ei muu auta. Peilikin on näköjään likainen, sen ehkä pystyisin juuri ja juuri itse putsaamaan...
Kaulusta voi halutessaan pitää myös tuollai pystyssä, on ainakin varmasti takin alla lämpimämpi näin.

Olen miettinyt blogin tyylin päivittämistä. Kirjoitain aina hirveästi tekstiä ilman asiaa ja itse kun blogeja luen, en monesti jaksa koko tekstiä lukea. Kuvat kiinnostavat enemmän, ja niiden pohjalta saatan lopulta päätyä lukemaan koko tekstin. Eli tämän päätelmän pohjalta tulen muuttamaan blogiani todennäköisesti niin, että kuvia on enemmän ja jaarittelua vähemmän. Mitä mieltä lukijat tästä ovat? Kiinnostaako höpinä, vai onko siitä jopa haittaa blogin ulkoasulle?

1 kommentti:

  1. Ihana paita ja huippu tuo kaulus! Mie luen sun tekstejä ja tykkään niistä, mutta tämä johtunee siitä, että oma blogikin täytyy jaarituksista, joita kukaan tuskin jaksaa lukea.

    VastaaPoista