Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

lauantai 14. syyskuuta 2013

Linnel savaway

Hohhoi, nyt on tämän äidin vapaa-aika hävinnyt jonnekin. Tai kyllä tiedän minne se on jäänyt, nimittäin työt alkoivat ja nykyisin illat kuluvat tytön kanssa iltoja viettäen, rauhoittuen ja ajoittain jopa ommellen. Bloggaaminen on saanut hetkeksi väistyä, vaikka ideoita ja valmiita töitä on tullutkin. No, nyt 2 viikkoa myöhässä päätin blogata edellisen Savawayn. 

Linnel Handmade:n ylläripussisavis järjestettiin pari viikkoa sitten, tämä olikin viimeinen hoitovapaani savis. Onneksi näin, sillä pussista paljastui perjantaiaamuna kaava (jonka voi muuten nyt ostaa Linnel Handmade-verkkokaupasta)! Tarkoituksena oli muokata kaavasta itselleen The Paitakaava, onnekseni muokkausohjeita kaavaan oli saatavilla pitkin päivää, muuten en ehkä olisi onnistunut. Roikuinkin siis koko viimeisen hoitovapaapäiväni facebookissa kuikuillen ideoita ja ohjeita niiden toteuttamiseen. Päiväuniajan käytin sitten kaavan piirtelyyn ja muokkailuun. Testikappaleenkin olisi saanut päivän aikana tehdä, mutta siihen en venynyt. Illalla virallisella ompeluajalla pääsin testaamaan kaavaa, ja olin kyllä tyytyväinen kun onnistuin! Ensi kerralla vielä vähän saatan leventää olkasaumaa, toisaalta nyt tuo neppilista vetää olkia keskellepäin. 


Tästä lähdin liikkeelle. Majapuun tapettitrikoo ja itse kaavat pääosassa.


Tällaiseen päädyin. Peruspaita oli nopea tehdä, valmista taisi olla jo reilu puoli tuntia aloituksen jälkeen. Päätinkin sitten vielä tehdä niskaan miikkarityylisen koristeen leimasimella ja kangasvärillä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti