Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Jumpsuit

Eipä tullut vielä(kään) itselle ompelusta, vaan jatkan pikkuneidin kaapin täydennystä (entisestään...). Nämä onepiecet, jumpsuitit, haalarit eivät kuuluneet suosikkeihini aikaisemmin, mutta kun näin muissa blogeissa näitä, halusin itsekin koittaa. Ja saipa neitimme kummitädiltäänkin yhden jumpsuitin lahjaksi, Tutta-merkkisen. Tuo valmishaalari on kyllä ollut kiva kotiasuna.

Tuumasta toimeen, marssin toissapäivänä kirjastoon, josta löysin neljä seitsemästä haluamastani ottobre-lehdestä. Ja lehdessä 4/2012 löytyi se monien muidenkin käyttämä jumpsuit kaava. Tykkään erityisesti siinä vinoon menevästä vetoketjusta! Pienin muutoksin lähdin pukua tekemään. Halusin vuorittaa hupun pirtsakalla trikoolla ja resorit halusin ommella renkaana enkä tasona. Itse kaavaan en kuitenkaan tehnyt muutoksia. Tein 80 senttisen jumpsuitin, vaikka neiti onkin vasta 68 cm, jospa se menisi lahkeita ja hioja kääntämällä kuitenkin jo nyt...

Pöllökangas Kangastukusta, resori Kestovaippakaupasta, apilatrikoo Kärkkäiseltä


Sivusaumassa Fabriinasta tilastusta handmade-merkkinauhasta palanen

4 kommenttia:

  1. Ihanasti tuo lime-resori tuo ilmettä tuohon pöllökankaaseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista! Itsekin pidän kyllä tuosta kangas-resori-yhdistelmästä, värikartan kanssa kun suunnitelee, niin edes joskus onnistuu...! :)

    VastaaPoista