Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Mustaa

Mustaa äidille ja tyttärelle. Mielestäni vauvalla voi käyttää hyvin myös mustaa, kunhan ei tee vaatteesta synkkää. Ja jotenkin kun on innostunut kovasti noista lastenvaatteiden kuoseista, halusin piristää itselle tehtyä hupparia myös "lastenkankaalla". Eli ensin pikkuneiti sai apilafroteesta mekon. Heti tämän kankaan nähdessäni sain ajatuksen ison neliapilan aplikoimisesta mekkoon.


Apilafroteen alkuperää en enää muista :(, keltainen trikoo ja resori Kärkkäiseltä, keltainen velour Royal-kestoilta. 

Mekon kaava on oma, mallia otin huonoksi todetusta potkuhousukaavasta, jota levensin ja mekon pituuden otin neidin osto-mekosta. Olkaimissa on nepit.


Itselle tein vielä hupparin. Koska en ole itselle kovin paljon käyttöön tulleita vaatteita tehnyt, luotin perusmustaan. Piristin mustaa pinkillä tähtitrikoolla ja ympyrätaskuilla. Tästä tuli tosi kiva, imettäminenkin onnistuu neppilistan ansiosta! Hupun vuorittamiseen otin ohjetta Lillaphantin blogista ja neppilistan tekoon niin ikään samaisesta blogista täältä.

Huppari on kyllä pitkähiainen, mutta amatöörikuvaaja sai ne häipymään, kun luuli tyylikkäästi laittaneen ne etuosan päälle ristiin.

Tällaista tällä kertaa! Hurjasti on uusia kankaita meille kotiutunut, joten päivityksiä lienee luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti