Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

tiistai 6. elokuuta 2013

Maailman parhaat housut

Nyt olen kyllä päässyt oikein vauhtiin itselleni ompelemisen kanssa! On mukava pukea päälleen itsetehtyjä, kivoilla kuoseilla varustettuja vaatteita. Voisin myös väittää, että itsetekemäni vaatteet pesevät laadussa osan vaatekaappini valmisvaatteista, sillä tunnun olevan kankaiden laadun kanssa paljon tarkempi, kuin valmisvaatteen laadun kanssa. :) 

Olen etsinyt jo pitkään hyviä kotihousuja. Siksipä onkin hullua, että sain nyt aikaiseksi todella kivat kotihousut yli vuoden kotonaolon jälkeen, ja olenkin jo palaamassa piakkoin takaisin työelämään. Olen onneksi saanut nauttia hyvistä kotihousuista tosin jo keväästä saakka valmisvaatteen muodossa. Me&i-kutsuilta ostetut Magic knickersit ovat olleet ostosta saakka käytössä lähes päivittäin (tunnustan, joskus niissä on saattanut olla kaurapuurotahra, ja olen silti vetänyt ne jalkaan aamulla). Viime viikolla keksin, ettei housujen kaava varmaankaan olisi vaikeaa jäljentää! Käytän muuten valmisvaatteen kaavan jäljentämisessä Myllymuksuilta ostamaani kaavamuovia, sen läpi näkee helposti saumat ja muut tärkeät kohdat. En halunnut tehdä mustia housuja tällä kertaa ja kangaskaappiani tutkiessani huomasin ihanan Verson puodin Muisto-joustofroteen. Päätin kokeilla sitä housuihin. Ja tämän hetken helteistä huolimatta pidensin alkuperäistä kaavaa niin paljon kuin kankaassani oli mittaa ja sain pitkät magic knickersit! Tykkään!

Kankaan olen ostanut hamstereista joulun alla, alunperin tämä on Verson Puodin. Resori EK:sta.


Housuja voi pitää joko pitkänä tai alkuperäistä mallia kunnioittaen caprina:


Kiva testata, millaista tuo joustofrotee oikein materiaalina on suoraan iholla, kun siitä kuitenkin on jo lapselle tullut tehtyä enemmänkin. :)

7 kommenttia:

 1. Ihanat..mullois tarkoituksena myös tehä ihan joustocolitsista tälläset, mutta kun sais aikaseksi piirtää ne kaavat :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nämä on varmasti joustocollegesta hyvät! Mulla ei ollut sitä tarpeeksi, mutta voin kyllä nyt ahkeran käytön jälkeen suositella myös kokeilemaan joustofroteeta!

   Poista
 2. Aivan huiman ihanat housut ja ei ihme, että olet päässyt vauhtiin, niin ihania nämä ovat!

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköiset. En malta odottaa joustocollegeani saapuvaksi. Kaipailen nimittäin myös kotihousuja. :)

  VastaaPoista