Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

lauantai 17. elokuuta 2013

Normisettiä

Tuntuu, että kaikkialla -oikeassa elämässä, sosiaalisessa mediassa, blogeissa, you name it- on koulut, työt ja muut arkiset asiat alkaneet. Niihin liittyy oleellisesti kaikki tavallinen, ja koska olen keskittynyt käsitöihin, tavallisten vaatteiden teko. Kesän ajan tuntuvat monet hakeneen töihinsä jotain uutta ja erilaista, minä mukaan lukien (tiedä sitten olenko onnistunut, mutta ainakin olen visioni toteuttanut). Oikea elämä on meilläkin edessä aivan pian, kun meikäläinen palaa töihin ja lapsukainen aloittaa hoidon. Niinpä liityin peruspertsan tekijoiden joukkoon ja senpä johdosta luvassa on varsinainen superpläjäys normikuteita!


Tässä nyt ensin yhteiskuva. Nämä kaikki ovat valmistuneet kuluneen viikon aikana, eli oikeastaan vaate/päivä-tahdilla on menty. :)


Joustocollegehousut ottobren koala-kaavalla, lahkeensuuresoreina joustokollegea.
Joustokollege KVK:lta, taskujen raitakangas Noshin, tilattu  Royal-tuotteelta, pinkki resori  Keskiseltä

Jälleen kerran Tiikeri-kaavalla housut.
Sydänvelour hamstereista (taitaa olla ikasyrin alunperin), raitaresori Majapuulta
Paita uudella lempikaavalla, Lil' Darling. Tällä kertaa ilman pisara-aukkoa.
Valloittavan ihana trikoo Melli Ecodesignilta Jyväskylän vauvamessuilta, musta resori EK:sta ja pikkunappi Nappikauppa Punahilkan päällystettävä nappi (päällystetty trikoon linnulla)

Sama Lil' Darling-kaava, helmaa lyhennetty ja lisätty frilla.
Raksutrikoo Majapuulta, tähtitrikoo Myllymuksuilta

Muokkaus Happy Squirrel-bodyn kaavasta pätkäsemällä kaava sopivalta korkeudelta.
Edelleen ihastuttava Siiri ja Myyry-trikoo Majapuulta, raitakangas KVK:lta, resorin alkuperää en enää muista

Omalla kaavalla huppari syksyksi.
Hippie-joustofrotee Metsolasta, hupun vuorin sienitrikoo vaihtarina saatu, alunperin Paapiin. Metriketju Myllymuksuilta.
Huhhuh, sanonpa vaan, että melkein isommalta tuntui muokata kuvat blogiin sopiviksi, kuin ommella nuo vaatteet! :) Pari sovituskuvaa sain napattua, nämä vaatteet ovat kyllä jo ahkerassa käytössä, joten osa meni kuvausten jälkeen jo pyykkikoriin.Pupupaita ja joustocollegehousut. Ja kenkää tuodaan äidille "voidaanko mennä pihalle, vaikka siellä sataa kaatamalla?"


Raksutunika omenavarkaissa juuri ennen iltaruokaa. 


SiiriMyyrypaita ja sydänvelourhousut. Tämä setti on tällä hetkellä äidin suosikki. Ja juu, kengät ovat vaihtuneet säähän sopiviksi. :)


SiiriMyyrypaita takaa kuvattuna.

Itsellenikin olen tehnyt vaatteita, mutta ne ne vasta ovatkin käytössä jatkuvasti. Yritän kuvata nekin piakkoin, jotta voin esitellä nekin.

2 kommenttia: