Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

torstai 28. maaliskuuta 2013

Jaffat tulloo...


...Ja kun tämä appelsiinifrotee tuli Neenuskalle myyntiin, olin sitä heti helmat paukkuen napsuttelemassa itselleni. Ja todellisuus tämän kankaan kanssa oli vielä ihanampi, kuin kuva kuosista antoi ymmärtää! Aivan ihanan tuntuista kangasta, kuviot menevät taistelematta langansuoraan ja värit ovat kirkkaat ja herkulliset. Halusin tehdä tästä pikkuneidille jotain käytettäväksi mahdollisimman pitkään. Niinpä kankaasta muotoitui hiaton huppumekko Suuren Käsityön 2/12 kaavalla koossa 80 cm. Huppuun ja kädenteille kaitaleiksi löytyi täydellisesti samoissa väreissä Marimekon hedelmäkori-trikoota. Onneksi tätä kangasta jäi vielä varastoon, ehkä saan tästä itsellenikin jotain aikaiseksi. :)Eikös sovi mahdottoman hyvin tuo trikoo yhteen appelsiinin kanssa?


Jos tämä ei ole kesäistä, niin mikä sitten on? :)

Appelsiinijoustofrotee Neenuskasta, Hedelmäkoritrikoo Marimekon Herttoniemen tehtaanmyymälästä,
 nepparit Kangastukusta
Kaava Suuri Käsityö 2/12

Ei näytä enää kesävaatteiden teolle loppua tulevan. Onneksi sää ulkonakin näyttää jo ihanan keväiseltä, muistakaahan kaikki auttaa kevättä hajottamalla jäitä ja lumikasoja! :)

9 kommenttia:

 1. Ihana! Niin kangas kuin huolellinen toteutuskin, täytyypäs etsiä itselle tuo lehti jostain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itseäni tuo malli ei ensin lehdessä olleen kuvan perusteella sytyttänyt ollenkaan, mutta onneksi päädyin kokeilemaan!

   Poista
 2. Niiiin ihana (: tämä kangas ei kyllä ennen sytyttänyt ollenkaan, mutta nyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.S minulla on blogissani sinulle haaste (:

   Poista
  2. Kiitos! Jotkut kankaat on kyllä sellaisia, että vasta vaatteena puhkeavat loistoonsa, joten kiva kuulla, jos tämä vaate sai sinut ihastumaan juurikin tähän kankaaseen! Kiitos haasteesta, ilmeisesti se on sama haaste, jonka sain (ja lähetin) eteenpäin hieman muuttuneena aika vasta. Mutta vastaan kyllä kysymyksiisi, ne olivat mielenkiintoisia! :)

   Poista
 3. Aivan mielettömän ihana huppumekko
  ja tämä kangas on taas yksi niistä, jotka sytyttävät vasta valmiina vaatteena!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ei sitten muuta, kuin kangasta hamstraamaan... :)

   Poista
 4. Onpa ihanaa jaffaa, miten olenkaan välttynyt tällaisen ihanuuden tapaamiselta. Ja huppumekko on niiiin sievä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Joskus tosiaan käy niin, ettei ole törmännytkään johonkin ihanaan kankaaseen, ennenkuin huomaa, että joku on jo tehnyt jonkin ihanan vaatteen siitä. :)

   Poista