Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Vihdoin raksua!

Ei kauaa kestänyt tämän tytön kankaaton, kun Majapuulta tuli myyntiin aivan ihana mäyräkoiravelous vaaleanpunaisena. Taistelin itseni kanssa kokonaisen iltapäivän, tilaanko vaiko enkö tilaa, peläten kokoajan, että kangas loppuu. Onneksi tilasin, sillä tämä on aivan ihanan tuntuista pehmeää velouria ja värit suloisen herkulliset! Ja tuo mäyris - se vain on täydellinen. Olen aina tuntenut jonkinlaista sielunveljeyttä lyhytjalkaisten koirien kanssa, itsellenikään kun ei ole tuota korkeutta suotu liiaksi asti, niinpä tuo mäyris sopii meille persjalkaisille - se kun kantaa kaiken korkeutensa niin ylpeän näköisenä! Halusin yhdistää tähän raitaresorin ja mielestäni yhdistelmä toimii, vaikkei resorin pinkki olekaan samaa sävyä velourin pohjan kanssa. Helmasta halusin kevyehkön, joten en tehnyt taitetta, vaan kanttasin halman ylipitkällä resorikantilla, jolloin reuna vähän hulmuaa. Koristeeksi vielä pieni rusetti jujuksi! Tätä mekkoa ajattelin käytettäväksi jo nyt kevätilmoilla legginssien kanssa, kesällä sen voi heittää päälle kun ilta kylmenee ja syksyllä taas käyttää ihan perusmekkona. Tein sen kokoon 80 cm, joten mekko on vielä vähän iso, mutta ei se menoa haittaa! Kaavan pohjana ob 6/12 velourmekko. Poistin poimutukset ja pääntiekaitaleet, lisäsin pituutta, tein kädentiet resorista.
Kankaat Majapuulta.

9 kommenttia:

 1. Voi että miten ihanan suloinen mekko ja tyttö!

  VastaaPoista
 2. Ei minunkaan kankaaton mennyt ihan putkeen. Kankaat vaan ovat vastustamattomia. Tämä kangas on täydellinen söpöstelyvaatteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vielä lisätä, että mekkosen malli on todella onnistunut!

   Poista
  2. Juuh, onneksi kuukausi on pian ohi, ja voin taas lopettaa tuollaiset kankaattomat hömpötykset. :) Kiitos, malli on omastakin mielestä onnistunut mekossa!

   Poista
 3. Voi miten suloinen mekkonen! (:

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihana mekko ja tyttökin söpö :)

  VastaaPoista