Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

lauantai 2. maaliskuuta 2013

pieniä mekkoja

Hei!

Nyt voin esitellä tekemäni mekkobodyt, olenkin tätä odottanut! Tein jo ennen joulua omalle tytölle mekkobodyn Iippana-blogin innoittamana. Kaavapohjana käytin kisuliinibodya Ottobre 6/2012-lehdestä. Tästä tuli aivan ihana mekkobody, hameosa on mukavan pitkä, jolloin se pysyi mekkomaisena silloinkin, kun tyttö ei vielä ryöminyt, saati kontannut.

Pallotrikoo ja valkoinen singletrikoo EK:sta, neppeinä Kangastukun baby roland-nepit


Toisena mekkobodynä tein Ottobre 3/2011-lehdestä ihan sellaisenaan lahjaksi kietaisumekkobodyn. Ystäväperheeseen syntyi tyttö muutama viikko sitten, ja halusin heille jonkin käytännöllisen mekkojutun tehdä. Tämä kaava löytyi kuin tilauksesta! Koska vauva on vielä kesälläkin pieni, tein bodyyn pitkät tuplahihat. Ohjeesta poiketen tein myös sisälle pienen lipareen, johon neppi kiinnitetään, kun en halunnut bodyn etuosaan keskelle näkyviin nepin kantaa. Saaja (tai hänen vanhempansa) tykkäsivät! Itsekin tykkäsin mallista ja väreistä paljon, oikein harmitti, kun ei ollut tämä kaava käytössä, kun meidän pikkuneiti oli vielä ihan pikkuneiti!

Tämän bodyn heppakangas ja pinkki resori Velj. Keskiseltä, valk. single EK:sta

Tuossa tuo sisällä oleva pikkulipare näkyy. Mekossahan ei ole sivusaumoja, mutta kaavamerkintöjen mukaan laitoin lipareen sivusauman kohtaan.


Muutakin on jo valmistunut...! Ajatukset alkavat olla jo kesässä, joten jotain kesäistä on luvassa seuraavaksi! 

PS. Kivaa, kun teitä lukijoita on ilmaantunut! Olen oikein otettu kiinnostuksestanne!

6 kommenttia:

 1. Nättejä mekkobodyja. Sait uuden lukijan myös =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja kiva saada uusi lukija, toivottavasti tykkäät jatkossakin tuotoksistani! :)

   Poista
 2. Voi ihanuuksia. Ovat nuo pienet bodyt ja bodymekot vaan niin suloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ne ovat kyllä ihania! Niin ihania, että pitää ihan hillitä itseään, ettei täytä tytön kaappia tietyn koon bodeilla ja mekkobodeilla, niitä kun vielä surauttaakin nopeasti, kun kaava on tiedossa ja ompelujärjestys hallussa.

   Poista
 3. voi ettö miten suloisen ihana tuo heppamekko!

  VastaaPoista