Kuvat ovat omiani, ethän kopioi niitä ilman lupaa!

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Tuleeko kesä nopeammin, jos oikein toivoo?

Minä odotan kesää. Yleensä odotan kesää jo heti joulun jälkeen, ja maaliskuussa alan jo olla kärsimätön: Koska lumi sulaa, koska ei enää ole pakkasia?! Tänä vuonna kyllä talvikin oli vähemmän ärsyttävä kuin yleensä, mutta se lienee täysin pikkuneidin ansiota. Ehkäpä siksi kesän odottaminen tosissaan alkoi vasta nyt, enkä vielä puhuisi kärsimättömästä odottamisesta. :) 

Kesä mielessä päätin kuitenkin aloittaa kesävarusteiden tekemisen neidille. Ensimmäisenä tein trikoopaidan. Paita on pitkähiainen, eikä siinä ole mitään muuta kesäistä kuin kuosi. Kaavana käytin Ottobren kisuliini-bodyn kaavaa, katkaisin sen vain mielestäni hyvästä kohtaa. Olen myös pitkään halunnut kokeilla pisarakaulusta raglansaumaan, tulipa sekin nyt kokeiltua. En jaksanut tämän paidan teossa vaihdella koneeseen tavallista ja kaksoisneulaa, joten tämän kaitalehuolittelut ja helman päärme on tehty ompelukoneeni jousto-ompeleilla. Näinkin tuli kivan näköinen!

Apilakangas Kärkkäiseltä, ruohonvihreä resori KestovaippakaupastaToisena lähdin tekemään neidille shotseja. Kaavaa etsin omistamistani ottobre- ja suuri käsityö-lehdistä, ja päätin kokeilla näitä ottobren numerosta 3/12. Tuli kyllä kivat! Bambi-aplikaation halusin laittaa merkiksi. :) Vyötäröllä on reikäkuminauha, jotta vyötärön voi säätää sitten kesällä oikeaksi.

Shortsien pinkki joustofrotee saatu, sama ruohonvihreä resori, kuin apilapaidassakin (KVK) ja bambi metsolan bambitrikoosta

Kivasti sopivat mielestäni setiksikin, vaikka onkin useaa väriä!


Näihin kesäisiin tunnelmiin tällä kertaa! Eka kymppi lukijoistakin jo häämöttää...! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti